Süleyman Uzunok ‘Tek hedef partimizi iktidar yapmak’

CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, ilk kez partilileri ile basının karşısına çıktı..

Süleyman Uzunok ‘Tek hedef partimizi iktidar yapmak’
Yayınlama: 14.01.2023
A+
A-

Efendi Argunşah’ın Milletvekili seçimleri nedeniyle istifa etmesinin ardından, CHP Kartal İlçe Başkanlığı görevine seçilen Süleyman Uzunok, “7 X 24 Kartal Halkının hizmetinde olacağız” dedi.

 

CHP Kartal İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Tek Yön İktidar” konulu basın açıklaması ilçe merkezinde gerçekleşti.

Basın Açıklamasına Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Başkan Danışmanları Yüksel Çiftçi ve Düzgün Çapar, Meclis üyeleri Aysel Yücel, Gülay Boyraz, ilçe yöneticileri, eski ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, şöyle konuştu:

“Bugüne kadar partimin çeşitli kademelerinde görev aldım . Siyasi hayatımda partimiz her zaman emeğin yanında oldu.  İçinizden birisiyim. Partimizi iktidara taşımak  için buradayım. Tüm arkadaşlarımızla omuz omuza vererek partimizi iktidara taşımak, Kartal’da  İstanbul’da yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatmak için var gücümüzle gençligimizin  bize yüklediği enerjiyle durmadan çalışacağımıza size beyan etmek isterim. Bir teşekkürü öncelikle yönetim kurulu arkadaşlarıma yöneltmek istiyorum bana oy veren veya vermeyen bütün yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kartal’lıların 7-24 emrinde olacağız . Bu görevi benden önce yapan Efendi Argunşah Başkanıma çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilerim. Geçmişte görev yapmış tüm ilçe başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, görev yapmış kadın kolları ve başkanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Görev süremiz içinde herkese eşit mesafede olacağız. Kartal halkının 7-24 hizmetinizde olacağız dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.