Ali Babacan’dan Bahçeli’ye tepki: Tek bir afet bölgesini görmeden ahkam kesiyor

DEVA Partisi Başkanı Ali Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugün grup toplantısında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Ali Babacan’dan Bahçeli’ye tepki: Tek bir afet bölgesini görmeden ahkam kesiyor
Yayınlama: 14.02.2023
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugünkü TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmaya tepki gösterdi. Babacan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

“TEK BİR DEPREMZEDENİN HALİNİ BİLMEDEN AHKAM KESİYOR”

Babacan açıklamasında, “Tek bir afet bölgesini görmeden, tek bir depremzedenin halini bilmeden ahkam kesiyor! Ben kendisine söyleyeyim: Sayın Bahçeli, Osmaniye’deki konutunuzun tam karşısında yıkılan enkazın sakinlerine konutunuzun tuvaletine kullanım izni verilmemiş, siz neden bahsediyorsunuz?

“MASAL ANLATMAYIN”

Ben gittim. Sizin adım atmadığınız hem de vekili olduğunuz memleketiniz Osmaniye’nin halini gördüm. Adıyaman’ı, Kahramanmaraş’ı, Hatay’ı, Adana’yı gördüm. Kurtulan vatandaşlarımızı dinledim. Masal anlatmayın, ülke ne halde bilmeden oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin.” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Bahçeli bugün grup toplantısında, “Devletimiz ve hükümetimiz, en aşağılık kampanyalara aldırış etmenden görevini yaptı. Sayın Cumhurbaşkanımız, depremle yıkıma uğrayan illerimize intikal ederek incelemelerde bulundu. Vatandaşlarımızla buluştu, görüştü, acıları paylaştı, gözyaşlarını silmek için çaba gösterdi. Ben de titiz ve hassas kurtarma çalışmalarını meşgul etmemek, bilhassa Cumhurbaşkanımızın deprem bölgesinde olmasından dolayı gelişmeleri Ankara’dan takip ettim. Başkaları gibi şov peşinde değiliz, istismar yarışında değiliz.” diye konuşmuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.