Darıca’da kabristana çirkin saldırı

Kocaeli’nin Darıca İlçesinde bulunan mezarlıklara son aylarda kimliği belirsiz kişilerce saldırılar düzenlendi

Darıca’da kabristana çirkin saldırı
Yayınlama: 24.12.2022
A+
A-

YENİ GAZETE-ÖZEL/ Kocaeli’nin Darıca İlçesinde bulunan mezarlıklara son aylarda kimliği belirsiz kişilerce saldırılar düzenlendi..

Geçtiğimiz yaz aylarında başlayan saldırılarda çok sayıda kabirlerin mezar taşları kimliği belirsiz kişilerce parçalanmaya başladı..

Mezarlığa yakınlarının kabirlerini görmeye giden vatandaşlar, mezar taşlarının kırılması üzerine Darıca Belediyesi’ne başvurarak çözüm bulunmasını istedi..

Geçtiğimiz hafta Darıca Nene Hatun Kabristanı’na giden vatandaşlar, yine çok sayıda mezar taşının parçalandığını görünce isyan ettiler..

Yeni Gazete’ye ulaşan, bir vatandaş, sadece kendi ailesinin mezar taşlarının değil bir çok mezarın zarar gördüğünü ifade ederek şunları söyledi:

“Bu kadar vicdansızlık olmaz, bebek mezarlarına bile zarar verilmiş. Bu insanlar ölülerimize bile saygı göstermiyorlar. Bir yılda mezarlıklar ikinci üçüncü kez saldırıya uğradı. belediyeden ve mülki idare amirlerinden, emniyetten bu barbarlığa bir son vermelerini bekliyoruz. Bırakın ölülerimiz yattıkları yerde huzur içinde uyusunlar.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.