Gülben Ergen Muharrem’e piyano aldı

Şarkıcı Gülben Ergen, sipariş götürdüğü otelde piyano çalarak sosyal medyada gündem olan motosikletli kurye Muharrem Can İncir’e piyano hediye etti.

Gülben Ergen Muharrem’e piyano aldı
Yayınlama: 15.01.2023
A+
A-

Motosikletli kuryelik yapan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Muharrem Can İncir‘in sipariş götürdüğü otelde gördüğü piyanoyu çaldığı anlar sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Kısa sürede gündem olan İncir’e ünlü isimlerden destek mesajlara yağarken Gülben Ergen’den bir jest geldi.

 

PİYANO HEDİYE ETTİ

Hiçbir eğitim almadan kendi kendine piyano çalmayı öğrenen İncir’in, Mozart’ın en bilinen eserlerinden ‘Türk Marşı’nı çalması kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Piyanist kurye Muharrem Can İncir‘in performansını izleyen şarkıcı Gülben Ergen, Muharrem Can İncir ile bir araya gelerek piyano hediye etti.

“HAYAT YOLCULUĞUMDA TEK AMACIM İYİ BİR MÜZİSYEN OLMAK”

Gülben Ergen ile buluşmasından kareleri Instagram hesabından yayınlayan Muharrem Can İncir, “Gülben abla evimize misafir oldu. Annem, babam le tanıştı. Bana sürpriz yaparak piyanomu getirdi. Odama kurulumu yaptılar. Bundan sonraki hayat yolculuğumu da amacım çok çalışarak iyi bir müzisyen olmak. 1 yıllık piyano eğitimim için Gülben ablaya teşekkür etmeyi borç bilirim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.