Motosikletle gelip kurşun yağdırdılar: 1 ölü, 2 yaralı

Kağıthane’de bir parkın önüne motosikletle gelen iki kişi, karşı kaldırımdakilerin üzerine ateş açtı.

Motosikletle gelip kurşun yağdırdılar: 1 ölü, 2 yaralı
Yayınlama: 10.01.2023
A+
A-

Emniyetevler Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Bosna Hersek Parkı önünde saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, motosikletle park önüne gelen kimliği belirsiz iki kişi, kısa bir süre burada bekledi. Yolcu koltuğunda oturan kişi, daha sonra motosikletten inerek belinden çıkardığı tabancayla karşı kaldırımdakilerin üzerine ateş açtı. Saldırgan, 5 el ateş ettikten sonra tekrar motosiklete binerek arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

1’İ ÖLDÜ, 2’Sİ YARALANDI

Saldırıda Cihan H., Cihan Ö. ve üzerinden kimlik çıkmayan bir kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kurşunlardan birinin göğsüne isabet etmesi sonucu ağır yaralandığı öğrenilen kimliği belirsiz kişi, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırıda ayaklarından vurulan Cihan H. ile Cihan Ö.’nün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

SALDIRGANLARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Saldırının neden gerçekleştiği henüz öğrenilemezken, polis kaçan saldırgan ile arkadaşını bulmak için çalışmalara başladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.