Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert ifadelerle yüklendi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na yanıt
Yayınlama: 14.01.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla’da Menteşe Atatürk Bulvarı’nda Marmaris – Datça Yolu, Milas İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Bodrum Devlet Hastanesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; Marmaris ziyaretlerimiz dışında epeydir Muğla ile hasret giderememiştik. Sizleri özlemişiz. Görüyorum ki bugün buradaki ve Fethiye’deki programlarımız vesilesiyle sizlerle özlem gidermeye hem de şehrimize kazandırdığımız eser ve hizmetlerin resmi açılışını yapmaya geldik. Karşımda muhteşem bir katılım görüyorum.

Bugün Muğla bir başka. Eser ve hizmet siyasetimizin en güzel örneklerini Muğlamızda görmek mümkündür. Muğla’nın her karış toprağında izimiz var, emeğimiz var. Hamdolsun Muğlamızda tarımı ile turizmi ile ticareti ile bu emeklerimizi üretime, istihdama, kazanca dönüştürme konusunda çok başarılı.

“ONLAR İÇİN BİR HEZEYANDI AMA BUNU DÜN GİBİ HATIRLIYORUZ”

Ülkemizin alt yapısından üst yapısına kadar tüm eksiklerini gidermiş, Türkiye Yüzyılı’nın hazırlıklarını önemli ölçüde tamamlamış olarak huzurunuzdayız. Demokrasi ve kalkınma hamlelerimizi dünyanın geçmeye hazırlandığı yeni yönetim ve ekonomi düzeninde ülkemizi hakettiği seviyeye çıkarmanın ilk adımını attığımızı görüyorum. Şimdi daha büyük hedeflerle, daha büyük bir özgüven ve güçle yönümüzü geleceğe dönmüş durumdayız. Bundan 12 yıl önce 2023 hedeflerimizi ilk açıkladığımızda zihinlerini geri kalmışlık ve faşizm kapanına hapsetmiş birileri bizi küçümsemiş alaya almışlardı. Hep yaptıkları gibi 2023 hedeflerimizi hayata geçirmek için başlattığımız her programı, her projeyi, her yatırımı yapamazsınız diyerek engellemeye çalıştılar. Bu onlar için bir hezeyandı ama bunu dün gibi hatırlıyoruz.

“BİZİM BAKTIĞIMIZ TEK YER MİLLETİMİZDİR”

Tabi biz AK gençlik ile, AK kadrolar ile bunlara yüz vermedik. Hiç kulak asmadık. Bizim baktığımız tek yer milletimizdir. Milletimizin özlemleridir, milletimizin talepleridir, milletimizin ihtiyaçlarıdır. Hamdolsun her seçimde bize en güçlü şekilde destek veren milletimiz sayesinde sadece ülkemizi eşi benzeri görülmemiş eser ve hizmetlere kavuşturmakla kalmadık, aynı zamanda terör örgütlerinden darbecilere, küresel vesayetçilerden ekonomik tetikçilere kadar istiklalimize ve istikbalimize göz dikenlerin tamamının da hakkından geldik.

Kendi milletinden umudunu kesenlerin, ülkemizin kutlu yürüyüşünü engellemek için sergiledikleri kepazeliklere rağmen Cumhuriyetimizin 100. yılına coşku ile, gurur ile, heyecanla girdiğimiz bir döneme ulaştık. İşte havaalanından buraya gelene kadar yol boyu tıklım tıklım burada vatandaşlarımı gördüm. Gerçi müstemleke zihniyetlilerin kepazelikleri bitip tükenmek bitmiyor.

ASKERLERLE ALKIŞ POLEMİĞİ

Geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gücüne güç katacak bir savunma sanayii projemizin açılışında ordumuzun komutanları ile birlikte yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini hep birlikte gördük. Bay Kemal, Sakarya Arifiye’de bu ordunun başkomutanı olarak Tayyip Erdoğan ne yaptı? Orada Fırtına Obüslerinin teslim törenini yaptı. Senin hayatında, senin aklında böyle bir şey var mı? Böyle bir şey yapabilir misiniz? Altay Tanklarının teslimini yaptık bay Kemal. Bunlarla ordumuz çok daha güçlü, ordumuz bunlarla o terör örgütlerini inlerine gömdü, inlerine. Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de nasıl çıkarırız diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Ama bu şimdiden vaadediyor. Diyarbakır’da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan bu Demirtaş değil miydi? Şimdi çıkmış bu onları çıkaracağım diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet kan emicilere, bu ülkede yol vermez. Ben milletime güveniyorum.

Anayasamıza göre bu kardeşiniz bu ordunun başkomutanıdır. Ben demiyorum, anayasımız diyor. Türkiye gerçeğine tahammül edemiyorlar. Teröristlerin başını ezen Türkiye fotoğrafına dayanamıyorlar. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.