TBMM 1 Ekim günü kapılarını açtı. Gelirleri artıracak, emekliliği kolaylaştıracak, yeni destekler için harekete geçilmesi bekleniyor.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 28. Dönem 2. Yasama Yılı'nın başlaması dolayısıyla TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin 28. Dönem 2. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla Meclis Genel Kurulunda milletvekillerine hitap etti.
MECLİS'İN YENİ YOL HARİTASIMeclis'in önünde yeni anayasadan, ekonomiye kadar birçok başlıkta konu bulunması bekleniyor. Çalışma hayatını etkileyecek başlıklar dikkat çekiyor. Emekliliği kolaylaştıracak ve ekonomik destek sağlayacak konuların gündeme geleceği tahmin ediliyor.
AİLE VE GENÇLİK BANKASI KURULACAKAile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasının Meclis'te yakın zamanda gündeme gelmesi bekleniyor. Gelirleri petrol ve doğalgaz ile maden varlıklarımızdan gelecek olan fon ile finanse edilecek bankadan, evlilik kredisi ve ev kadınlarına emeklilik gibi desteklerin kaynağı sağlanacak.
Memurlara 6 saat mesai yolda! Kamuda 'esnek' çalışma hedefleniyor
Emekliye yeni ödeme! T.C. Kimlik No sonu 2-4-6-8-0 olanlara para müjdesi! 10 dakikada hesaba geçiyor...