Ataşehir Belediyesi'nde ihale, imar ve iskan işlemlerine ilişkin rüşvet alındığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in de bulunduğu 19 şüpheli tutuklandı.
Ataşehir Belediyesinde ihale ve imar işlemlerinde rüşvet alındığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada, Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in de aralarında bulunduğu 20 kişi emniyetteki sorgularının ardından sabah saatlerinde Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.
İstanbul merkezli düzenlenen yolsuzluk operasyonunda rüşvet, ihaleye fesat karıştırma ve suç örgütü kurma iddialarıyla aralarında Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ve yardımcılarının da bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.
Yeni Bir Gazete uygulamamızı indirin, son dakika gelişmelerinden haberiniz olsun.
Ana ekrana ekleyin
1Alttaki üç nokta simgesine dokunun
2Açılan menüden Paylaş'ı seçin
3Listeden Ana Ekrana Ekle'yi seçin, sağ üstten Ekle'ye dokunun