Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Adana'da vatandaşı sokağa döken deprem kamerada

Sabah saatlerinde 5.5 şiddetinde bir depremle sarsılan Adana'da halk büyük panik yaşadı. Bölgede artçılar sürerken vatandaşların yaşadıkları büyük korku güvenlik kameralarına da yansıdı.

Gündem 25.07.2023 11:04 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Adana'da vatandaşı sokağa döken deprem kamerada
Paylaş:
N

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğünde deprem kentte panik yarattı. O anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde ise vatandaşların panik içerisinde kaçıştıkları görülüyor.

 

 

ÇEVRE İLLER DE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 08.44'de Adana'nın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 11,27 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Adana merkez başta olmak üzere Osmaniye, Mersin ve Kahramanmaraş'tan da hissedildi.

BİR DEPREM DAHA OLDU

Sabah saat 9 sularında meydana gelen depremin ardından artçı sarsıntılar gerçekleşti. Saat 10.57'de ise Kozan 4.4'lük depremle sarsıldı.

 

PANİK ANLARI ANBEAN KAMERADA

Depremler kent merkezi ve çevre ilçelerde paniğe neden oldu. Vatandaşlar evlerinden ve işyerlerinden kendilerini sokağa attı. O anlara ilişkin de görüntüler de servis edildi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kılıçdaroğlu: Kazık çakacak halimiz yok
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kılıçdaroğlu: Kazık çakacak halimiz yok
Büyütülmüş görsel