Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde yangın

İstanbul'un Fatih ilçesindeki İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Diş Polikliniği binasının çatı katında çıkan ve kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri yoğun şekilde müdahale etti.

GÜNDEM 18.07.2026 09:00 Güncelleme: 08.10.2026 23:04 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde yangın
Paylaş:
N

YENİ BİR GAZETE - İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Diş Polikliniği binasının çatı katında bugün sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek binanın üst kısmını tamamen kaplayan alevler ve yoğun duman, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek acil durum ekiplerine bildirildi. Gökyüzünü kaplayan dumanlar şehrin pek çok noktasından ve kilometrelerce uzaklıktan net bir şekilde görüldü.

Ekiplerin söndürme çalışması saatler sürdü

İhbarın hemen ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Emniyet güçleri hastane çevresinde güvenlik önlemleri alarak sokağı kontrol altına alırken, itfaiye görevlileri de alevlerin binanın alt katlarına ve çevre yapılara sıçramasını önlemek adına yoğun bir söndürme faaliyeti başlattı. Büyük paniğe yol açan yangının çıkış sebebinin tespiti amacıyla uzman ekiplerce geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bandırma'da yağ fabrikasında yangın
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bandırma'da yağ fabrikasında yangın