Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

İstanbulda gece ulaşımına takviye

İETT, 24 saat ulaşım olanağı sunan 34 G Beylikdüzü-Söğütlüçeşme metrobüs hattında sefer ve araç sayısını arttırdı. Böylece İstanbullular daha konforlu bir ulaşım imkanına sahip olacak.

İstanbul 30.09.2019 12:12 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
İstanbulda gece ulaşımına takviye
Paylaş:
N

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 30 Ağustos’tan başlamak üzere, Cuma - Cumartesi günleri, 6 metro ve 24 otobüs hattında gece ulaşımının başlayacağını belirtmişti. İETT de bu kapsamda metrobüs hattında araç ve sefer sayısını arttırdı.

 

Cuma ve Cumartesi gecesi yoğunluk yaşanan 00:00-03:00 saatleri arasında, Cuma gecesi için mevcut 30 araca 8 araç ilave edilerek toplam 38 araçla; Cumartesi gecesi ise 35 araca 15 araç ilave edilerek toplam 50 araçla hizmet verilecek.

 

Ayrıca Cuma ve Cumartesi gecesi yoğunluk yaşanan 00:00-03:00 saatlerinde, seferler yüzde 27 oranında arttırıldı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Ziraat Katılım ve Halk Katılım birleşiyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Ziraat Katılım ve Halk Katılım birleşiyor
Büyütülmüş görsel