Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

İstanbul'da taksiciler protesto gösterisi düzenledi

Son dönemde yaptıkları meslekten çok müşterilere yönelik tavırlarıyla gündeme gelen taksiciler, ücretlerinin düşük olduğunu savunarak protesto gösterisi düzenledi.

İstanbul 04.12.2022 07:50 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
İstanbul'da  taksiciler protesto gösterisi düzenledi
Paylaş:
N

İstanbul'da bir grup taksi şoförü, "haksız" cezai işlemler ve taksimetre tarifesinin düşük olduğu iddiasıyla protesto gösterisi düzenledi. Şişli'de bir araya gelen taksi şoförleri buradan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Saraçhane'deki binasına korna çalarak geldi.

TAKSİ ÜCRETLERİNİN DÜŞÜK OLDUĞUNU SAVUNDULAR

İBB'nin Saraçhane'deki binasının önünde taksi şoförleri adına açıklama yapan Ufuk Çapar, taksi ücretlerinin düşük olduğunu savundu. Çapar, "Taksi, halk otobüsünden, minibüsten daha ucuz taşıyor. Ucuz taşıdığı için yolcuyla taksici karşı karşıya geliyor. Yolcularımıza da taksiciye de yazık günah. Havalimanından yolcu almak yasak. Arabaları kalmadığı zaman 40 liraya bize yolcu satıyorlar" dedi.

 

"BAŞKANIMIZ VAR, ONU HİÇBİR YERDE GÖREMİYORUZ"

Esnaf örgütünün taksicilerin sesini duyurmadığını ileri süren Ufuk Çapar, "Başkanımız var, başkanımızı hiçbir yerde göremiyoruz, bizle alakası yok. ya biz sahipsiz miyiz? Bizim hepimizin burada bir emeği var. Biz burada çalışıyoruz. Biz eşkıya değiliz." ifadelerini kullandı.

 

KONTAK KAPATMAKLA TEHDİT ETTİLER

Ufuk Çapar, seslerinin duyulmaması halinde kontak kapatacaklarını söyledi. Taksi şoförleri açıklamalarının ardından bölgeden ayrıldı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Çeşme Belediyesine soruşturma! 10 şüpheli tutuklandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Çeşme Belediyesine soruşturma! 10 şüpheli tutuklandı
Büyütülmüş görsel