Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Kartal Belediyesi’nden ‘Atığı Getirin, Afette Farket Setini Götürün’ Kampanyası

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde sıfır atık çalışmaları kapsamında bilinçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul 06.04.2023 11:07 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Kartal Belediyesi’nden ‘Atığı Getirin, Afette Farket Setini Götürün’ Kampanyası
Paylaş:
N

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde sıfır atık çalışmaları kapsamında bilinçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Gerek geri dönüşüme yönelik çalışmalarla, gerekse olası afetlere karşı yapılan tatbikatlarla ilçede bilinçlendirme seminerlerini sürdüren Kartal Belediyesi, ‘Atığı Getirin, Afette Farket Setini Götürün’ kampanyasını başlatıyor.

Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve İstMarin işbirliğiyle yapılan ‘Atığı Getirin, Afette Farket Setini Götürün’ kampanyası ile hem geri dönüşüm destekleniyor, hem de afetlerde büyük önem taşıyan çantaların önemine vurgu yapılıyor.

10 Nisan – 10 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak olan kampanya kapsamında, 6 kilo ambalaj, metal veya plastik atıklarını biriktirip getiren vatandaşlara bir çanta hediye edilecek.

Atıklarını getirenlere fener, düdük ve maskeden oluşan set, bir çanta içinde hediye edilecek. Hediye setleri bireysel katılımlı olarak gerçekleştirilirken sınırlı sayıda olacak.


HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Burhanettin Duran’dan Suudi Arabistan’a saldırıya kınama
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Burhanettin Duran’dan Suudi Arabistan’a saldırıya kınama
Büyütülmüş görsel