Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Kartal'da yeni deprem toplanma merkezleri belirleniyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, deprem toplanma merkezlerinin artırılacağını söyledi..

İSTANBUL 07.10.2019 00:10 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 2 dk
Kartal'da yeni deprem toplanma merkezleri belirleniyor
Paylaş:
N

Kartal Belediyesi tarafından, ilçenin sorunlarının hızlı tespiti ve çözümü için 10 yıldır düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’nın 125.’si, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gökhan Yüksel, toplantıda yaptığı konuşmada, İstanbul’un bir deprem şehri olduğu gerçeğiyle yüzleşilmesi gerektiğini belirterek, Kartal’da deprem toplanma merkezlerinin sayısının artırılacağını kaydetti.


Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantıya, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve mahalle muhtarları katıldı. Başkan Gökhan Yüksel, toplantı boyunca Kartal’da bulunan 20 mahallenin sorun ve taleplerini muhtarlardan dinledi. Muhtarlar Toplantısı’nın Ekim ayı oturumunda ilk sözü Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel aldı.


“Deprem Günü Gece Uzun Saatlere Kadar Mesai Yaptık”

Başkan Gökhan Yüksel, yaptığı konuşmada geçtiğimiz hafta İstanbul’da yaşanan depreme değindi. Tüm İstanbullu ve Kartallı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini tekrarlayan Başkan Gökhan Yüksel, depremde can kaybının yaşanmamasının en büyük tesellileri olduğunu ifade etti. Başkan Gökhan Yüksel,  deprem günü Komşu İletişim Merkezi’ne sadece depremle alakalı yaklaşık 750 çağrı aldıklarını belirterek, Kartal Belediyesi’nin yöneticileri ve teknik personelleriyle gece uzun saatlere kadar hasarlı bina ihbarı gelen yerlerde incelemelerde bulunduğunu kaydetti.  İstanbul’un bir deprem şehri olduğunu ve herkesin bu gerçekle yüzleşmesi gerektiğini belirten Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’da deprem toplanma merkezinin sayısını artıracaklarını sözlerine ekledi.


Toplanın devamında, muhtarlar, mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini sırayla Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e iletti.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bakan Ömer Bolat’tan fon iddialarına yalanlama
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bakan Ömer Bolat’tan fon iddialarına yalanlama