Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

14 yıl aradan sonra sürpriz buluşma!

Efsane dizi Aşk-ı Memnu dizisinde başrolleri paylaşan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin yönetmeni Hilal Saral ile buluştu.

MAGAZİN 14.12.2022 00:01 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
14 yıl aradan sonra sürpriz buluşma!
Paylaş:
N

2008 yılında ekrana gelen Aşk-ı Memnu dizisi o dönem izlenme rekorları kırmıştı. Tekrarları da çok ilzenen dizinin başrolleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ tüm zamanların en iyi dizi çifti seçilmişti.

ÜNLÜ YÖNETMEN PAYLAŞTI

Behlül ve Bihter karakterlerine hayat veren ikili oyunculukları ile de övgü toplamıştı. Geçtiğimiz günlerde bir başka projede buluşarak hayranlarını heyecenlandıran efsane ikili, dün gece Aşk-ı Memnu'nun yönetmeni Hilal Saral ile bir araya geldi. Ünlü yönetmen, ikiliyle birlikte olduğu anları sosyal medya hesabında paylaştı.

 

 

YENİ PROJE MERAKLA BEKLENİYOR

14 yılın ardından Netflix'de yayınlanacak olan "Last Call For İstanbul" yapımında yer alan ikili birlikte çekildiği kareler sosyal medyada uzun süre gündem olmuştu.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Esenyurt Belediyesine yönelik operasyon
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Esenyurt Belediyesine yönelik operasyon