Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bebe Rexha'ya sahnede telefon fırlatıldı

ABD'nin New York kentinde konser veren Arnavut asıllı ABD'li müzisyen ve söz yazarı Bleta 'Bebe' Rexha, sahnede bir izleyicinin suratına telefon fırlatması sonucu yaralandı.

Magazin 21.06.2023 00:07 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Bebe Rexha'ya sahnede telefon fırlatıldı
Paylaş:
N

ABD'nin New York kentinde konser veren Arnavut asıllı ABD'li müzisyen ve söz yazarı Bleta "Bebe" Rexha'nın konser verdiği sırada yüzüne telefon fırlatıldı. Yüzüne sert bir şekilde telefon fırlatılan müzisyen yaralandı.

KAŞINDAN YARALANDI

Telefonun suratına gelmesi sonrası dizlerinin üzerine çöken sanatçı, sahneden ayrıldı. Olayın ardından harekete geçen polis, 27 yaşındaki bir kişinin saldırıyla bağlantılı olarak suçlandığını açıkladı. Sanatçı daha sonra sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak, "İyiyim" yazdı. Rexha'nın saldırı sonucu kaşından yaralandığı görüldü. Instagram'da 10,7 milyon takipçisi bulunan şarkıcının paylaşımına sanatçı dostlarından ve sevenlerinden geçmiş olsun yorumları yağdı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Meteoroloji'den 2 bölge için sağanak uyarısı!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Meteoroloji'den 2 bölge için sağanak uyarısı!
Büyütülmüş görsel