Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'ten ilk kare

Sezonun iddialı dizilerinden ve güçlü oyuncu kadrosu ile adından sıkça söz ettiren "Adım Farah"ın başrol oyuncuları, dizinin afiş çekimini gerçekleştirdiler.

MAGAZİN 21.01.2023 00:09 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Demet Özdemir ve Engin Akyürek'ten ilk kare
Paylaş:
N

İsmiyle magazin gündeminde polemiklere sebep olan iddialı dizi "Adım Farah"ın başrol oyuncuları, afiş çekimi için kamera karşısına geçti.


İLK KARE GELDİ

Çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin afiş setinden ilk kare ise hayranlarını daha fazla bekletmek istemeyen Engin Akyürek ve Demet Özdemir'den geldi.

GÜÇLÜ KADROSUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı dizi, ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Anne Yarısı'nı sevişme sahnesi de kurtaramadı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Anne Yarısı'nı sevişme sahnesi de kurtaramadı