Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç 8 Mayıs'ta boşanıyor

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir çifti, 8 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00'da Adalar Adliyesi'nde boşanacak.

Magazin 04.05.2023 00:03 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç 8 Mayıs'ta boşanıyor
Paylaş:
N

Uzun süreli ilişkilerini geçtiğimiz sene nikah masasına taşıyan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un mutluluğu kısa sürdü. Evliliklerinin 8. ayında kriz yaşayan ikili, geçtiğimiz haftalarda ortak bir açıklama yaparak boşanma kararı aldıklarını duyurdu.

PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANIYORLAR

Birbirinden hiçbir talepte bulunmayan çiftin boşanma detayları belli oldu. Anlaşmalı olarak yollarını ayıracak ikili, 8 Mayıs Pazartesi günü sabah saat 10.00'da Adalar Adliyesi'nde boşanacak. Çift haklarında çıkan ihanet iddiasını ise kesin bir dille yalanlamıştı.

 

 

"EVLİLİĞİMİZİ YÜRÜTEMEDİK"

Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yapan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz" ifadelerini kullanıştı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Mersin'de sonbaharda deniz keyfi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Mersin'de sonbaharda deniz keyfi
Büyütülmüş görsel