Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Dilan Çıtak evini depremzedelere açtı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak da bir paylaşım yaparak Bodrum'daki evini yardım için açtığını söyledi.

MAGAZİN 13.02.2023 00:01 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Dilan Çıtak evini depremzedelere açtı
Paylaş:
N

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde 8'inci güne girildi. Arama-kurtarma çalışmalarından yeni haberler gelirken deprem bölgesine yardımlar da sürüyor.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Instagram hesabından evlerinin kapılarını depremzedeler için açtıklarını duyurdu. Ünlü isim günlerdir depremzedeler ve hayvanlar için elinden geleni yapmaya çalışıyordu. Çıtak deprem bölgesinde neden olmadığını da açıkladı.

“BUGÜNDEN SONRA SAHADA OLACAĞIM”

Dilan Çıtak Tatlıses, "Çocukluk arkadaşımın sağlık sebebi ile yurt dışındaydım, taburcu ettik dönüyoruz. Uzaktan elimizden geleni yapmaya çalıştık ama aklım bir orada bir burada delirmek üzereydim. Şu an dönüyoruz ve bugünden sonra sahada olacağım çok şükür Allah herkesten razı olsun güzel insanlarımız" notunu paylaştı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Maltepe 7 katlı binada çökmesinden acı haber
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Maltepe 7 katlı binada çökmesinden acı haber