Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Dört yıllık küslük bitti!

Demet Akalın, 4 yıldır küs olduğu sunucu Özlem Yıldız ile 31 Aralık akşamı sarılıp kucaklaştı.

MAGAZİN 03.01.2018 15:06 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Dört yıllık küslük bitti!
Paylaş:
N

Özlem Yıldız, “Nasıl barıştınız?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Demet ile Acarkent’te karşılaştık, selamlaştık. Eski dost düşman olmaz. Hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya başladık…”

 

O zamanlar Demet Akalın, Özlem Yıldız ile küslüğünü; “Artık hayatımda olur ya da olmaz önemli değil. Bir doğum günü daveti yüzünden tatsızlık yaşadık. Kendisi eve kadar geldi. Konuşmak istemedim. Mesajlara cevep vermedim. Önemli gördüğüm kişilerin mesajına dönerim” diyerek açıklamıştı.

 

 

Özlem Yıldız ise; “Ortak arkadaşımız Sezen Derelioğlu’nun doğum günü vardı. İkimiz de davetliydik. Bu arada Sezen’in sitedeki arkadaşları doğum gününden bir gün önce de parti yaptı. Beni davet etmişler. Demet’i tanımadıkları için “Sen de gel” dememişler. Demet “Neden bana haber vermedin?” deyip küstü. Sezen ile evine gittik. Bizimle konuşmadı. Demet hamile olduğu için hassas bir dönemden geçiyor. Bir parti yüzünden geldiğimiz hale bak.” demişti.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
PKK silahları ne zaman bırakıyor?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
PKK silahları ne zaman bırakıyor?