Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Ebru Polat'ın sözlerine büyük tepki

"Tayland'dan çocuk sahiplenmek istiyorum" diyen şarkıcı Ebru Polat'ın sözleri tepki çekti.

MAGAZİN 29.01.2023 00:03 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Ebru Polat'ın sözlerine büyük tepki
Paylaş:
N

Şarkılarının yanı sıra sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla adından söz ettiren Ebru Polat, anne olmak istediğini söyledi. Klip çekiminde basın mensuplarıyla sohbet eden şarkıcı, doğum yapmak yerine Tayland'dan bebek sahiplenmek istediğini söyledi.

"BAKIMEVİNDEN SAHİPLENMEK İSTİYORUM"

Annelik isteğinden bahseden Ebru Polat, "Tayland'dan çocuk almayı planlıyorum. Evlilik düşünmediğim için çocuk da yapamayacağım. Geçen baktım o kadar minik minik bebekler, annesiz ve babasız. Kıyamadım. Taylandlı bir bebeğimin olmasını çok istiyorum. Sahiplenmek istiyorum yani alırsam da bakımevinden falan. Sperm bankasından istemiyorum. Sahiplenmek istiyorum. Taylandlı istiyorum. Genetik yapıları bakımından daha sakin, daha anne ve babaya bakan birileri... Biz Türkler daha asabiyiz. O yüzden o taraftan bir çocuğum olsun. Doğurmak şart değil. Her annelik yaptığın senin çocuğundur. Bu sene istiyorum" ifadelerini kullandı.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Ebru Polat'ın genellikle hayvanlar için kullanılan sahiplenme kelimesini bir bebek için kullanması sosyal medya kullanıcıların tepkisini çekti. Sözlerinden dolayı sosyal medyanın gündemine oturan şarkıcı için "Türkçemizde ona evlat edinmek istiyorum denir" ve "Sahiplenmek tabiri hiç hoş olmadı" yorumları yapıldı

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bakan Ömer Bolat’tan fon iddialarına yalanlama
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bakan Ömer Bolat’tan fon iddialarına yalanlama