Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Milyoner'deki ödülü beğenmeyen Sinan Akçıl, yapımcıya seslendi: 5 milyon TL olmalı

Kim Milyoner Olmak İster'de verilen 1 milyon TL'lik ödülü az bulan Sinan Akçıl, ATV ve yapımcıya seslenerek "Final ödemesi net 5 milyon TL olmalı. 1 milyona milyoner olunmuyor" dedi.

MAGAZİN 12.09.2023 04:10 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Milyoner'deki ödülü beğenmeyen Sinan Akçıl, yapımcıya seslendi: 5 milyon TL olmalı
Paylaş:
N

Kim Milyoner Olmak İster'de final sorusuna kadar gelen Rabia Birsen Göğercin, 1 milyon liralık soruyu da doğru cevaplayarak büyük ödülün sahibi oldu. 1 milyon TL'lik ödülü az bulan Sinan Akçıl ise yapımcı ve kanala çağrıda bulundu.

"ALLAH'IM BANA BU İNSANLARA MÜZİK DIŞINDA HİZMETKAR OLMAYI NASİP EYLE"

Geçtiğimiz sene babasına dükkanında yardım ederken kolunu kıyma makinesine kaptıran ve eli ampute edilen Rabia Birsen Göğercin, anlattıkları herkesi derinden etkiledi. Göğercin'in anlattıkları karşısında duygulanan Sinan Akçıl, "Allah'ım sen bana bu ülkemin insanlarına müzik dışında da hizmetkar olmayı nasip eyle. Bu ülkenin bu insanları için hayatımı veririm derken sanatçı sallaması yapmıyorum. Bambaşka bir millet bambaşka" dedi.

"ÖDÜL 5 MİLYON OLMALI, 1 MİLYON TL İLE MİLYONER OLUNMUYOR"

Milyoner'de Göğercin'in kazandığı 1 milyon TL'yi az bulan Sinan Akçıl, yapımcı ve kanala çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullandı: "Bu arada bence Kim Milyoner Olmak İster final ödemesi artık 5 milyon TL olmalı. 1 milyon TL ev veya araba bile aldırmaz. Düşülen vergilerden sonra net 5 milyon TL kazanana kalmalı. 1 milyon TL ile milyoner olunmuyor. Gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bunu sevgili yapımcı ve kanal düşünmeye başlamıştır diye tahmin ediyorum. Ufak bir tavsiye benimki. Heyecan ve mutluluk bu şekilde artar umarım."

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Berna Laçin hakkında soruşturma
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Berna Laçin hakkında soruşturma