Ekranların uzun soluklu yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yeni sezona önemli yeniliklerle girmeye hazırlanıyor. Programda daha önce 5 milyon TL olan büyük ödül miktarı iki katına çıkarılarak 10 milyon TL olarak güncellendi. Ödül miktarındaki artışın yanı sıra programın ekran yüzünde de değişime gidildi.
Sunuculuk koltuğuna Cem Öğretir oturuyor
Yarışmada 2024 yılından bu yana sunuculuk görevini üstlenen ünlü oyuncu Oktay Kaynarca dönemi sona erdi.
Oktay Kaynarca'nın aynı kanalda yayınlanacak Hamal dizisinde başrol almasının ardından yarışmanın yeni sunucusu, uzun yıllardır televizyon haberciliği yapan deneyimli spiker Cem Öğretir oldu.
Yenilenen formatı, artırılan büyük ödülü ve yeni sunucusuyla Kim Milyoner Olmak İster önümüzdeki günlerde izleyicilerin karşısına çıkacak.