Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Ozan Güven'e bir darbe daha

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uygulayan Ozan Güven'e bir darbe de reklam yüzü olduğu bankadan geldi.

MAGAZİN 21.07.2020 09:48 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Ozan Güven'e bir darbe daha
Paylaş:
N

Ozan Güven'in reklam yüzü olduğu banka çok önemli bir karar aldı. Sosyal medya editörü Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla yargılanacak olan ünlü oyuncu Ozan Güven'in reklam yüzü olduğu bankadan yaptırım geldi.

Bankanın, Ozan Güven'in yer aldığı bütün reklam afişlerini kaldırdığı belirtildi. Ozan Güven, reklam anlaşmasından 1 milyon lira kazanmıştı.


Kartal'da protesto edilmişti

Ünlü oyuncuya tepki gösteren bir grup kadın geçen günlerde bankanın Kartal şubesinin önünde eylem yapmış ve "Ozan Güven’i reklamlarda görmek istemiyoruz” demişti.

Son olarak da, Ozan Güven hakkında dava açılmasıyla beraber bankanın devam eden reklam kampanyasını iptal ettiği ve afişleri toplattığı belirtildi.


Ne olmuştu?

Ünlü oyuncu Ozan Güven, geçtiğimiz ay dayak haberleriyle gündemi sarstı. Kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a tam bir saat şiddet uyguladığı iddia edildi. Hakkında 13.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Galatasaray'dan Victor Osimhen açıklaması
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Galatasaray'dan Victor Osimhen açıklaması