Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Sıla son noktayı koydu

Sıla Gençoğlu, kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural'la uzlaşmayı reddetti.

Magazin 02.12.2018 08:14 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Sıla son noktayı koydu
Paylaş:
N

Sanatçı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz haftalarda avukatıyla adliyeye gelerek beraberlik yaşadığı Ahmet Kural tarafından darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Türkiye'nin uzun süre tartıştığı olay ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.


Sabah Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından Sıla'nın şikayeti üzerine açılan soruşturma dosyası, Uzlaştırma Bürosu'na gönderilerek, tarafların uzlaşıp uzlaşmadıklarını sorulmuştu. Geçtiğimiz günlerde Sıla Gençoğlu'na götürülen uzlaşma teklifi reddedildi. Uzlaşma formunda, Ahmet Kural tarafının uzlaşmayı kabul edip etmemesinin sonucu değiştiremeyeceği belirtildi.


Formda, 'Uzlaşma teklif aşamasında kalmıştır' ifadesi kullanıldı. Böylece olay ile ilgili sıra dışı bir gelişme yaşanmazsa iddianame düzenlenmesi neredeyse kesinleşti. Yürütülen soruşturma kapsamında Ahmet Kural'ında ifadesi alınmıştı. Kural ifadesinde, olay günü Sıla ile birlikte ailesinin yanından döndüklerini ve alkol aldıklarını belirterek, Sıla ile Okan Can Yantır arasındaki ilişkiden dolayı kavganın çıktığını anlatmıştı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
ETİKETLER
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
İstanbul'da bugün ve yarın pastırma yazı var!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İstanbul'da bugün ve yarın pastırma yazı var!
Büyütülmüş görsel