Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

17 ilçedeki 23 seçim bölgesinde sayım bitti

17 ilçenin 22 seçim bölgesinde geçersiz, birinde ise oyların tamamı yeniden sayıldı.

SİYASET 06.04.2019 09:01 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
17 ilçedeki 23 seçim bölgesinde sayım bitti
Paylaş:
N

17 ilçenin 22 seçim bölgesinde geçersiz, birinde ise oyların tamamı yeniden sayıldı. 15 ilçede geçersiz, 8 ilçede ise oyların tamamının sayımı devam ediyor.


AK Parti'nin geçersiz oyların yeniden sayımına ilişkin talebi üzerine İstanbul'un 29 ilçesindeki 76 ilçe kurulunda çalışmalar devam ediyor. 17 ilçede 23 ilçe seçim kurulundaki geçersiz oyların sayımı dün tamamlandı.


17 İLÇEDE SAYIM BİTTİ
Sayımı tamamlanan ilçeler şöyle:
Adalar, Bağcılar 1. bölge, Başakşehir, Bayrampaşa, Beykoz, Büyükçekmece 1. bölge, Esenler 2. bölge, Esenyurt 1. ve 2. bölgeler, Eyüp 1. ve 2. bölgeler, Fatih 1.2. ve 3. bölgeler, Kadıköy 3. seçim bölgesi, Sarıyer 1. ve 2. bölge, Sultanbeyli 1. ve 2. bölge, Şile, Kağıthane, Ümraniye, Üsküdar 1. bölge.


15 İLÇE DEVAM EDİYOR
Oy sayımlarının hâlâ devam ettiği ilçe seçim kurulları şöyle:
Arnavutköy, Beyoğlu, Çekmeköy, Ataşehir, Avcılar 1. ve 2. bölgeler, Bahçelievler, Bağcılar 4. bölge, Beylikdüzü, Beşiktaş, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa 1. bölge, Maltepe 2. bölge, Şişli 1. ve 2. bölgelerinde ise oyların sayımı hâlâ devam ediyor. Tüm oyların yeniden sayılması kararı verilen ilçe seçim kurulları: Ataşehir 2. İlçe Seçim Kurulu, Bağcılar 2. İlçe Seçim Kurulu, Çatalca, Kartal 2. İlçe Seçim Kurulu, Maltepe 1. İlçe Seçim Kurulu, Silivri, Sultanbeyli 1. İlçe Seçim Kurulu, Tuzla.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
PKK silahları ne zaman bırakıyor?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
PKK silahları ne zaman bırakıyor?