Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

AK Parti'den yerel seçim için flaş açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 2019 Yerel seçimleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Siyaset 21.08.2018 19:12 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
AK Parti'den yerel seçim için flaş açıklama
Paylaş:
N

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal,  "2019 Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlere dönük AK Parti çalışmaları  hızla sürdürülüyor." dedi.

 

Mahir Ünal, Elbistan Kaymakamlığınca Hükümet Konağı bahçesinde  gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı.


Bayramlaşma programının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan  Ünal, AK Parti'nin yerel seçimlere yönelik çalışmalarına başladığını söyledi. Son Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında yerel seçimlerle ilgili  alınan kararın hızla uygulandığını belirten Ünal, şunları kaydetti:


"Yerel Yönetimler Başkanlığımız bizim hem aday kriterlerinin  belirlenmesi hem de hangi bir ilde durumumuz nedir gibi bununla ilgili  çalışmaların sürdürülmesi, Ar-Ge Başkanlığımızla beraber illerde bu çalışmaların  yürütülmesi ve son yaptığımız MYK toplantımızda bununla ilgili aldığımız kararlar  şimdi hızla uygulanıyor. Eylül ayı içerisinde Yerel Yönetimler Başkanlığı, Seçim  İşleri Başkanlığı, Ar-Ge Başkanlığı ve Tanıtım ve Medya Başkanlığı bir çalışma  ile beraber inşallah Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza gerekli sunumlarımızı  yapacağız. 2019 Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlere dönük AK Parti  çalışmaları hızla sürdürülüyor."

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Ömer Fethi Gürer: “İthalat ihracattan 3 kat hızlı arttı”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Ömer Fethi Gürer: “İthalat ihracattan 3 kat hızlı arttı”
Büyütülmüş görsel