Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Aziz Kocaoğlu disipline sevk edildi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Konak İlçe Örgütü tarafından disipline sevk edildi.

Siyaset 13.11.2018 09:45 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Aziz Kocaoğlu disipline sevk edildi
Paylaş:
N

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Konak İlçe Örgütü tarafından disipline sevk edildi.


Kocaoğlu'nun Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen anma töreninde yaşananlar nedeniyle disipline sevk edildiği öğrenildi.


Söz konusu olayda Kocaoğlu'nun, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu'yla protokolde selamlaşma esnasında Gruşçu'ya “y..şaklık yapma” dediği iddia edilmişti.


İl Başkanı Deniz Yücel'in de şahit olduğu sözler nedeniyle Gruşçu tören bitiminde Kocaoğlu'na tepki göstermiş, ikili arasındaki tartışma büyürken alanda bulunan vekil ve parti yöneticileri Gruşçu'yu sakinleştirmişti.


CHP Konak İlçe Yönetimi, bu akşamki toplantısında Kocaoğlu hakkında disiplin dosyası hazırladı. İlçe yönetimi oy birliğiyle Kocaoğlu'na disiplin soruşturması açılmasını kararını verdi.


Bundan sonra süreç, Kocaoğlu hakkında disiplin soruşturması açılması yönündeki talep il yönetimine sevk edilmesiyle devam edecek. İl yönetimi dosyayı inceleyecek ve Genel Merkez'e sevk edilip edilmeyeceği yönünde karar verecek. İl yönetimi de disiplin işlemi yapılması yönünde karar alırsa dosya Genel Merkez'e gönderilecek. Daha sonrasında karar için gözler Merkez Yönetim Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu'na dönecek.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Amed SK liderliği Ankara'da bıraktı!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Amed SK liderliği Ankara'da bıraktı!
Büyütülmüş görsel