Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bahçeli'den bıyığını kesen ülkücülere yaylım ateşi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. İşimize, önümüze bakıyoruz, yolumuza devam ediyoruz" dedi.

SİYASET 31.01.2023 10:58 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bahçeli'den bıyığını kesen ülkücülere yaylım ateşi
Paylaş:
N

30 Aralık 2022 Cuma günü Ankara'nın göbeğinde silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'e düzenlenen suikast kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Muhalefetin cinayeti gündemde tutma çabasına rağmen MHP ve Ülkü Ocakları'nın konuyla ilgili sessiz kalması ve açıklamalarını üstü kapalı ifadelerle geçiştirmeleri parti içinde de yeni tartışmaların fitilini ateşledi.

 

ÜLKÜCÜLER TEPKİ OLARAK BIYIKLARINI KESMİŞTİ

MHP'yi Sinan Ateş cinayetine sessiz kalmakla suçlayan çok sayıda ülkücü bıyıklarını keserken, o görüntüleri sosyal medya hesaplarından da paylaştılar. Ortaya çıkan akım ise çok sayıda ülkücünün MHP üyeliğinden istifa ettiği şeklinde yorumlandı.

BAHÇELİ: HİÇ OLMAYANLARIN YOKLUĞUNDAN ŞİKAYET EDECEK DEĞİLİZ

Partisinin bugünkü grup toplantısında konuya değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. Hiç olmayanların yokluğundan şikayet edecek değiliz. İşimize, önümüze bakıyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Her insanımızı kucaklayacağız. Her değerimizi muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Damarımıza basanlarla, kurumsal kimliğimize saldıranlarla hesaplaşacağız" diye konuştu.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
PKK silahları ne zaman bırakıyor?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
PKK silahları ne zaman bırakıyor?