Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Hapis kararı sonrası İmamoğlu'ndan ilk sözler

YSK üyelerine hakaret suçundan 2 yıl 7 ay hapis cezası alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan karar sonrası ilk kez sözler geldi.

SİYASET 14.12.2022 19:00 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Hapis kararı sonrası İmamoğlu'ndan ilk sözler
Paylaş:
N

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. İBB Başkanı İmamoğlu'nun cezaevine girmemesi ve söz konusu kararı bölge mahkemesine götürmesi bekleniyor.

 

KARAR HAKKINDA İLK YORUM GELDİ

Makamında İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı ağırlayan İmamoğlu, hakkındaki karara ilişkin de ilk kez yorumda bulundu. İmamoğlu, "Halkın verdiği yetkiyi öyle birkaç kişi alamaz, mücadelemiz daha güçlü başlıyor Allah'ın izniyle" dedi.

 

SARAÇHANE ÇAĞRISI SONRASI AKIN ETTİLER

Öte yandan Ekrem İmamoğlu'nun davaya ara verilmesinin ardından, "16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane'dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00'da Saraçhane'ye davet ediyorum" çağrısıyla birlikte çok sayıda kişi Saraçhane'de toplandı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
ETİKETLER
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Maltepe'de çöken binada kontrollü yıkım
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Maltepe'de çöken binada kontrollü yıkım