Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Muammer Çelebi verdiği sözü tutmadı mı?

CHP'de kongre takvimi yaklaşırken, Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi'ye partililer tepkili.

Siyaset 01.10.2019 00:32 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Muammer Çelebi verdiği sözü tutmadı mı?
Paylaş:
N

Yaklaşık 2 yıl önce o zamanki, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün büyük desteğiyle CHP Kartal İlçe Başkanlığını kazanan ve bu görevi halen sürdürmekte olan Muammer Çelebi'nin tekrar aday olacağı iddialarına partililerinden itirazlar yükselmeye başladı.

2017 yılında yaptığı propaganda konuşmalarında, özellikle İlçe Merkezinin yetersizliğinden söz eden ve yeni bir İlçe Merkezinin sözünü her fırsatta tekrarlayarak delegelerin güvenini kazanan ve rakibi aynı zamanda da mevcut İlçe Başkanı olan Erdal Kıskanç'ı 38 oy farkla geçerek yeni İlçe Başkanı olmuştu. Muammer Çelebi bu sözünü göreve başladıktan sonra da tekraren söylemişti.

CHP içerisinde siyaset yapanlar çok iyi bilirler ki, bu partiye oy verenler verilen vaatlerin tutulmamasını asla affetmezler.

Durum böyle olunca ve CHP'de kongre takvimi de yaklaşınca partililerden çatlak sesler de böylece yükselmeye başladı.

CHP'ye gönül veren ve onu Kartal özelinde 3 dönemdir iktidara taşıyan seçmenler bu tutulmayan sözün en yakın takipcisi olacaklarını ve verdiği sözü tutmayan siyasetçilere gönül kapılarının kırık olduğunu ifade ediyorlar.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
İstanbul'da 'hayalet ekran' hırsızlarına suçüstü
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İstanbul'da 'hayalet ekran' hırsızlarına suçüstü
Büyütülmüş görsel