Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Kılıçdaroğlu hakkıyla genel başkanlık yapamayınca ‘politik dedikoduculuk’ mesleğine geçmiş” dedi.

Siyaset 28.05.2022 00:12 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki!
Paylaş:
N

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Kılıçdaroğlu hakkıyla genel başkanlık yapamayınca ‘politik dedikoduculuk’ mesleğine geçmiş” dedi.


AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kılıçdaroğlu hakkıyla genel başkanlık yapamayınca ‘politik dedikoduculuk’ mesleğine geçmiş. Cumhurbaşkanımızın aile bireylerinin hukuka uygun ve herkese açık şekilde yürüttüğü sivil toplum faaliyetlerini hukuksuz ve şaibeli göstermeye çalışarak politik dedikodu ve sistematik yalan üretiyor” ifadelerine yer verdi.


Sözcü Ömer Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:


“Kılıçdaroğlu'nun köklü bir partinin genel başkanlığını yalan ve dedikodu merkezine çevirmesini izliyoruz. Geçen seferki iddiaları hakkında, bilinen bir FETÖ’cü ‘bunları ben yıllar evvel söyledim’ diyerek bu iddiaların mülkiyetinin kime ait olduğunu ifşa etmişti. Kılıçdaroğlu politik dedikodu ve yalan üretmek yoluyla 6’lı masanın lideri olma hedefine ulaşabilecek mi göreceğiz. Fakat her iddiasının arkasından 'mutfakta biri var' dedirtmeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu’nun önümüze gerçek politika ile çıkmasını bekledik, bunun imkansız olduğunu bir kere daha gördük. Mülkiyeti karanlık odaklara ait politik dedikodu ve yalanlarla varabileceği bir yer yok.” 

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Çeşme Belediyesine soruşturma! 10 şüpheli tutuklandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Çeşme Belediyesine soruşturma! 10 şüpheli tutuklandı
Büyütülmüş görsel