Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Sadullah Ergin tepkiler sonrası sessizliğini bozdu

Adaylığı ile CHP içinde çeşitli tartışmalara neden olan Sadullah Ergin'den ilk açıklama geldi.

SİYASET 10.04.2023 10:58 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Sadullah Ergin tepkiler sonrası sessizliğini bozdu
Paylaş:
N

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken, 26 siyasi parti milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti.

SADULLAH ERGİN TEPKİLER SONRASI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

CHP'nin YSK'ya teslim ettiği listede ise sürpriz bir isme yer verildi. Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in CHP Ankara 1. bölgeden aday gösterilmesi parti içinde çeşitli tartışmalara neden olurken, yaşanan gelişme sonrası Ergin sessizliğini bozdu.

"BU DEVA'NIN TASARRUFU, CHP'YE YÜKLENİLMESİNİ DOĞRU BULMUYORUM"

DEVA Partisi kontenjanından CHP listelerine dahil olan Ergin, gazeteci Murat Çelik'e yaptığı açıklamada "Ben Millet İttifakı içinde DEVA Partisi'nin adayıyım. Seçim işbirliği protokolü çerçevesinde DEVA'nın diğer adayları gibi CHP listesindeyim. Bu DEVA'nın tasarrufu. CHP'ye yüklenilmesini doğru bulmuyorum" ifadelerini kullandı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
ETİKETLER
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
PKK silahları ne zaman bırakıyor?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
PKK silahları ne zaman bırakıyor?