Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Alanyaspor- Kayserispor maçı sonrası arbede

Kayserispor'un deplasmanda Alanyaspor'u yendiği maçın ardından iki takım, birbirine girdi.

SPOR 05.12.2017 00:02 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Alanyaspor- Kayserispor maçı sonrası arbede
Paylaş:
N

Kayserispor'un deplasmanda Alanyaspor'u 2-1 yendiği maçın ardından iki takım, soyunma odası koridorlarında birbirine girdi.

Sumudica ve Deniz Türüç yaralandı

Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica'nın burnunda kanama meydana gelirken, Tercüman Yunus Akbulut'un burnu kırıldı. Kayserispor'un yıldız futbolcusu Deniz Türüç'ün ise göğsünde tekme sonrası açılma olduğu öğrenildi.

Başkandan açıklama

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Alanyaspor maçından sonra A Spor'a açıklamalarda bulundu. Bedir, Kayserispor'un 2-1 kazandığı maçın ardından Teknik ekibe saldırı olduğunu ve teknik direktör burnunun kanadığını belirtti.

Alanyaspor'un kaleci antrenörü takımımıza saldırdı, hocamızın burnu kanadı. Tercümanımız hastaneye kaldırıldı. Yoldan geri döndüm, şu anda soyunma odasındayım tutanaklarla ve arkadaşlarımızla ilgileniyorum. Sumudica'nın burnu kanıyordu konuştum kendisini teselli ettim. Keşke biz yenilseydik ama bu olaylar olmasaydı. Alanyaspor'un yöneticilerine ulaşamadım. Alanyaspor'un kaleci antrenörü Fevzi Hoca saldırmış. Olayı görmediğim için abartmak istemiyorum. Deniz'in de göğüsüne tekme atılmış sanırım.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Adalet Bakanlığı'ndan sızıntı iddiasına yanıt
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Adalet Bakanlığı'ndan sızıntı iddiasına yanıt