Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray derbisi öncesi sürpriz hamle

Süper Lig'deki kritik Galatasaray derbisi öncesinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı lacivertli yöneticiler takıma moral vermek ve prim açıklamak için tesisleri ziyaret etme kararı aldı.

Spor İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Aziz Yıldırım'dan Galatasaray derbisi öncesi sürpriz hamle
Paylaş:
N

YENİ BİR GAZETE - Trendyol Süper Lig’de pazartesi günü oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde Fenerbahçe Yönetim Kurulu harekete geçti. Zorlu deplasman mücadelesi öncesinde teknik heyet ve futbolculara güven aşılamak isteyen sarı lacivertli idareciler, kritik karşılaşmayı ligdeki çıkışın devamı ve sezonun dönüm noktası olarak değerlendiriyor.

Başkan Aziz Yıldırım tesislerde futbolcularla buluşacak

Eleştirilerin hedefinde yer alan takıma sahip çıkma kararı alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin Samandıra Can Bartu Tesisleri'ni ziyaret edeceği öğrenildi. Tesislerde düzenlenecek buluşmada sarı lacivertli yöneticilerin oyuncularla bir araya gelerek birlik mesajı vermesi ve dev derbinin camia açısından taşıdığı kritik önemi futbolculara aktarması planlanıyor.

Derbi zaferine özel prim uygulaması gündemde

Trendyol Süper Lig'de üst üste üç galibiyet alarak moral bulan sarı lacivertli yönetim, Galatasaray karşısında alınacak bir galibiyeti yeni bir başlangıç fırsatı olarak görüyor.

Dev derbiden üç puanla dönülmesi halinde futbolculara ve teknik heyete verilmek üzere özel bir galibiyet primi hazırlanacağı bildirildi. Derbide alınacak sonucun takımın ligdeki geleceği ve alınacak stratejik kararlar üzerinde doğrudan belirleyici olacağı ifade ediliyor.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kadıköy Belediyesi CHP'den YENİ Parti'ye geçti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kadıköy Belediyesi CHP'den YENİ Parti'ye geçti
Büyütülmüş görsel
WhatsApp
İhbar Hattı