Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Beşiktaş'ta hırsızlık şoku!

Uzun süredir cüzdanından parası eksilen Domagoj Vida, Beşiktaş'taki hırsızı gizli kamerayla yakaladı.

SPOR 20.07.2020 08:04 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Beşiktaş'ta hırsızlık şoku!
Paylaş:
N

Beşiktaş'ta filmlere konu olacak bir olay yaşandı. Domagoj Vida, cüzdanından sık sık para eksildiğini tespit edince soluğu kaptanların yanında aldı.


Burak Yılmaz, Necip Uysal ve Atiba'ya durumu anlatan deneyimli oyuncu, geçmişte bu tarz olaylardan başka oyuncuların da şüphelendiği bilgisine ulaştı.


Vida'nın "Bu bana hep oluyor. Olayın takipçisi olacağım. Cebimdeki parayı bilirim" sözlerinin ardından operasyon da başladı.


KULÜPLE İLİŞKİSİ KESİLDİ


Hırvat oyuncu Demagoj Vida'nın tesislerdeki odasına iki gizli kamera yerleştirildi. İdman sonrasında Vida bir kez daha odasında bulunan cüzdanından para alındığını anladı ve ardından kameralara bakınca parasını alan kişiyi tespit etti.


Bir kulüp çalışanının yaptığı hırsızlık, yönetime bildirilirken Fenerbahçe maçı düşünülerek sessiz kalındı. Kulüple ilişiği kesilecek olan üst düzey çalışan kişi için suç duyurusu yapılıp yapılmayacağına daha sonra karar verilecek.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Çeşme Belediyesi’ne operasyon
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Çeşme Belediyesi’ne operasyon