Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'yla sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe, teknik direktör Emre Belözoğlu için imza töreni düzenledi. Yuvasına dönmenin gururunu yaşadığını söyleyen 46 yaşındaki çalıştırıcı; kupalara giden yolu bildiğini, camianın beklentilerinin ve oturduğu koltuğunun ağırlığının farkında olduğunu dile getirdi.

Spor İsmail Polat Okuma Süresi: 2 dk
Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'yla sözleşme imzaladı!
Paylaş:
N

Süper Lig'de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nu getiren Fenerbahçe'de yeni dönemin imza töreni gerçekleştirildi. Törenin açılış konuşmasını yapan yöneticilerden Cihan Kamer, İsmail Kartal'a emekleri için teşekkür ederken, kısa sürede alınan kararla Emre Belözoğlu'na tam destek verdiklerini ve şampiyonluğa yürekten inandıklarını belirtti. Önder Firat da Belözoğlu'nun bilgi, beceri ve liyakatiyle başarılı olacağına inancının sonsuz olduğunu dile getirdi.

"5 sene önceki Emre'den farklı olarak, çok daha gelişmiş bir şekilde döndüm"

Yuvaya dönmenin gururunu yaşadığını ifade eden Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin çocukluğunun ve hayallerinin forması olduğunu söyledi. 5 yıl önceki döneminden çok daha farklı ve kendini geliştirmiş bir şekilde göreve geldiğini belirten Belözoğlu, Samandıra'nın mahremiyetini koruyacak, pro lisanslı ve elit isimlerden oluşan 12-13 kişilik güçlü bir teknik ekip kurduklarını açıkladı. 9 puanlık puan farkının bir süreç olduğunu ve her anına inanmak gerektiğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, camiayı birleştirecek ve kupalar kazanacak bir oyun oynatmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kişisel dostluklar ve Fenerbahçe önceliği

Okan Buruk ile olan geçmişteki arkadaşlığına dair eleştirilere de açıklık getiren Emre Belözoğlu, ilişkilerinde her zaman mesafeyi koruduğunu ve Fenerbahçe söz konusu olduğunda bu değerin her şeyin üzerinde olduğunu vurguladı.

"Öz kardeşim olsa rakibimdir" diyen Emre Belözoğlu, Fenerbahçeliliğe yakışır şekilde mücadele edeceklerini kaydetti. Daha önce sarı-lacivertli kulüpte futbolculuk kariyerinde 6 kupa kazanan, sportif direktörlük ve kısa süreli teknik adamlık yapan Belözoğlu, bu sezon Kasımpaşa'nın başında çıktığı 10 maçta 1,7 puan ortalaması yakalamıştı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Habertürk Bot
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Müge Anlı'da gündeme gelmişti: Elife'nin dosyasında 7 gözaltı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Müge Anlı'da gündeme gelmişti: Elife'nin dosyasında 7 gözaltı
Büyütülmüş görsel
WhatsApp
İhbar Hattı