Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Galatasaray Alan Carvalho'ya kavuşuyor

Galatasaray, Guangzhou Evergrande'nin santrforu Alan Carvalho'yu İstanbul'a getiriyor.

SPOR 28.01.2019 10:27 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Galatasaray Alan Carvalho'ya kavuşuyor
Paylaş:
N

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana golcü arayışında olan Galatasaray, yeni forvetine sonunda kavuşuyor.


Sarı Kırmızılılar, uzun bir süredir peşinde koştukları Guangzhou Evergrande'nin Brezilyalı santrforu Alan Carvalho'yu bu akşam İstanbul'a getiriyor.


29 yaşındaki Alan Carvalho'nun sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından resmi imzayı atması bekleniyor.


Abdurrahim Albayrak açıklamıştı
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, transfer için gittikleri Dubai'den geri döndükten sonra havaalanında Alan'la anlaştıklarını belirterek şunları söylemişti:


"Alan ve kulübü ile çok önceden anlaştık. Aramızda pazarlık konusu yapılacak herhangi bir şey yoktu. Hem Alan'a hem de kulübüne çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz iyi davrandılar. Her şey iyi gidiyordu ama birden bire 'Transfer yattı' diye haberler çıktı. Kulübünden böyle bir açıklama var mı merak ediyorum. Bekleyip göreceğiz."

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Çeşme Belediyesi’ne operasyon
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Çeşme Belediyesi’ne operasyon