Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Galatasaray'a Belhanda şoku

Devre arası kontrat uzatma isteği kabul görmeyen Belhanda intikam için Galatasaray'ı FIFA’ya şikayet etti.

SPOR 24.10.2020 09:58 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Galatasaray'a Belhanda şoku
Paylaş:
N

Galatasaray'a geldiği günden beri tartışılan Younes Belhanda'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. %15 indirimi kabul etmediği açıklanan Belhanda, yazın kendisini satmaya çalışan yönetimden bir anlamda rövanş aldı.

Galatasaray'da kalmak isteyen ve İstanbul'dan ev satın alan Faslı 10 numara, sözleşmesinin 2 yıl uzatılması halinde yıllık 2 milyon Euro'ya imza atacağını bildirdi.

Sabah'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı takımda devam etmek için garanti ücretinde %40 indirim yapmayı göze alan 30 yaşındaki Belhanda, yönetim tarafından sözleşmesi uzatılmayınca yüzde 15 kesintiyi kabul etmedi ve FIFA'ya başvurdu.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
5 belediye başkanı görevden uzaklaştırıldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
5 belediye başkanı görevden uzaklaştırıldı