Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Galatasaray'da Boateng sesleri!

Galatasaray, Alman stoper Jerome Boateng'in menajerini İstanbul'a çağırdı..

Spor 10.07.2022 00:02 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Galatasaray'da Boateng sesleri!
Paylaş:
N

Galatasaray, Fransız devi Lyon'da forma giyen dünyaca ünlü savunmacı Jerome Boateng'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Sarı-kırmızılıların, 33 yaşındaki stoperin menajerini İstanbul'a çağırdığı öğrenildi.


Okan Buruk yönetiminde yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Marcao'nun boşluğunu doldurmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, daha önce uzun yıllar Bayern Münih forması giyen şu anda Lyon'da top koşturan savunmacı Jerome Boateng'i renklerine katmak istiyor.


OKAN BURUK STOPER İSTEDİ 


Sözcü'de yer alan habere göre, teknik direktör Okan Buruk'un stoper rotasyonunu yetersiz bulması ve defansın ortasının kilit bölge olması nedeniyle, Nelsson'un partnerliğini yapması için deneyimli bir oyuncu arayan sarı-kırmızılılarda Jerome Boateng gündeme geldi.


MENAJERİ İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Olympique Lyon ile kontratı Haziran 2023'te sona erecek 33 yaşındaki Alman stoperin menajerinin İstanbul'a davet edildiği öğrenildi. Alman medyası, Boateng'in geçen sezon 27 maçta formasını giydiği Lyon'dan ayrılmak istediğini, İstanbul'un deneyimli oyuncu için önemli bir seçenek olduğunu duyurdu.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Ömer Çelik'ten Özgür Özel'in sözlerine sert tepki
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Ömer Çelik'ten Özgür Özel'in sözlerine sert tepki
Büyütülmüş görsel