Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Giresunspor ligde kalmayı garantiledi

Giresunspor, Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Adana Demirspor'u yenerek taraftarını sevince boğdu.

Spor 30.04.2022 00:03 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Giresunspor ligde kalmayı garantiledi
Paylaş:
N

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Giresunspor, Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti. 


Giresunspor maça Okan Kocuk, Hayrullah Bilazer, Sergen Piçinciol, Perez, Aziz Eraltay, Flavio, Traore, Diabate, Sergio, Chiquinho, Umut Nayir 11'iyle başladı.


Adana Demirspor ise Muric, Svensson, Samet Akaydın, Tayyip Talha Sanuç, Rassoul, Gökhan İnler, Sinan Kurt, Yunus Akgün, Bjarnason, Vargas, Assombalonga 11'iyle sahada yer aldı.


Tempolu başlayan maçın 21. dakikasında Giresunspor, Umut Nayir'in golüyle 1-0 öne geçti.


İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmadı ve devreye ev sahibi Giresunspor'un üstünlüğüyle girildi.


İkinci yarıya Adana Demirspor iki değişiklikle başladı. Erhun Öztümer ve Damja Djokovic, Birkir Bjarnason ve Gökhan İnler'in yerine oyuna dahil oldu.


İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan Giresunspor, Fousseni Diabate'nin rabona asistinde Serginho'nun golüyle farkı ikiye çıkarttı.


Kalan sürede üstünlüğünü korumayı başaran Giresunspor, aldığı galibiyetle puanını 43 yaptı. Bu sonuçla Giresunspor, matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kılıçdaroğlu: Kazık çakacak halimiz yok
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kılıçdaroğlu: Kazık çakacak halimiz yok
Büyütülmüş görsel