Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Maria Sharapova gönülleri fethetti

Rus tenisçi Maria Sharapova, Avustralya'daki yangınla mücadele için 25 bin dolar bağışladı..

Spor 08.01.2020 08:10 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Maria Sharapova gönülleri fethetti
Paylaş:
N

Ünlü tenisçi Maria Sharapova, Avustralya'daki yangınla mücadele için 25 bin dolar bağışladı ve Novak Djokovic'e bağış çağrısında bulundu. Djokovic de bu çağrıya 50 bin dolar bağış yaparak cevap verdi.


Avustralya'da söndürülemeyen ve büyük bir çevre felaketine yol açan orman yangınları sezonun ilk Grand Slam'i olan Avustralya Açık'ı da tehdit ediyor. Turnuvanın ertelenmesi tartışılırken ünlü tenisçiler yangınla mücadele için kampanya başlattı. 


Maria Sharapova da Twitter hesabından mesaj yayımlayarak, yangınla mücadele için 25 bin dolar bağışladığını duyurdu ve yakın arkadaşı Novak Djokovic'e de çağrıda bulundu.


DJOKOVİC 50 BİN DOLAR BAĞIŞLADI
Novak Djokovic de buna hemen cevap verdi ve "50 bin dolar" bağış yaptı. Birçok tenisçi de sezon öncesi turnuvaları ve Avustralya Açık'ta oynayacakları maçlarda yapacakları ace (direkt servis sayısı) kadar bağış yapacaklarını açıkladı. 


Çok iyi bir servisçi olan Nick Kyrgios ace başına 200 dolar bağışta bulunacağını söyledi. Kadınların en iyi servisçilerinden biri olan Kvitova 150 dolar, Julia Georges da 100 dolar ile Kyrgios'u takip etti.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Güllü davasında karar; Tuğyan Ülkem Gülter'e müebbet!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Güllü davasında karar; Tuğyan Ülkem Gülter'e müebbet!
Büyütülmüş görsel