Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçları tamamlandı. Eski Fenerbahçeli Simon Kjaer, Milan'ı ipten aldı.

Spor 12.03.2021 01:18 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 2 dk
UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları
Paylaş:
N

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçları tamamlandı.

İngiltere temsilcisi Manchester United, Old Trafford Stadı'nda İtalya'nın Milan takımını ağırladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Milan'da Rafael Leao'nun golü ofsayt, Franck Kessie'nin filelerle buluşan topu ise futbolcunun meşin yuvarlağı pozisyon sırasında eliyle kontrol ettiği gerekçesiyle sayılmadı. Manchester United'da ise Harry Maguire'ın şutu direkten döndü ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci devreye hızlı başlayan Manchester United, 18 yaşındaki Amad Diallo'nun 50. dakika attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın sonlarına doğru ataklarını sıklaştıran Milan, eski Fenerbahçeli Simon Kjaer'in 90+2. dakikada ağları sarsmasıyla skoru eşitledi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bir diğer İngiltere ekibi Tottenham, konuk ettiği Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımını Harry Kane'in 25. ve 70. dakikalarda attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Roma, Shakhtar Donetsk'i 3-0 ve Arsenal, Olympiakos'u 3-1'le geçti

Son 16 turunun rövanş maçları, 18 Mart Perşembe günü oynanacak.

Gecenin sonuçları şöyle:

- Manchester United (İngiltere) - Milan (İtalya): 1-1

- Dinamo Kiev (Ukrayna) - Villarreal (İspanya): 0-2

- Ajax (Hollanda) - Young Boys (İsviçre): 3-0

- Slavia Prag (Çekya) - Rangers (İskoçya): 1-1

 - Olympiakos (Yunanistan) - Arsenal (İngiltere): 1-3

- Granada (İspanya) - Molde (Norveç): 2-0

- Tottenham (İngiltere) - Dinamo Zagreb (Hırvatistan): 2-0

- Roma (İtalya) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna): 3-0

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Barış Alper'den eleştirilere yanıt!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Barış Alper'den eleştirilere yanıt!
Büyütülmüş görsel