Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Babasının fabrikasını yaktı!

Tolga E., cep telefonuyla görüntülü aradığı babası Hayri E.'ye ait fabrikayı ateşe verip izletti.

Yaşam 20.07.2017 09:01 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 2 dk
Babasının fabrikasını yaktı!
Paylaş:
N

DENİZLİ’nin Merkezefendi İlçesi’nde 24 yaşındaki Tolga E., cep telefonuyla görüntülü aradığı babası Hayri E.'ye ait fabrikayı ateşe verip izletti. Babanın ihbarı üzerine polis, Tolga E.'yi gözaltına aldı. Fabrikada 3 milyonluk zarar var.

 

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında Hacıeyüplü Mahallesi’ndeki Atıl Yatak Yayı ve İmalatı Fabrikası'nda meydana geldi.


Babasıyla arasında sorun olduğu ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Tolga E., elinde tüfek olduğu halde fabrikaya geldi. Babasına ait fabrikaya girmeye çalışan Tolga E.'ye yan fabrikanın bekçisi müdahale etmek istedi. Bunun üzerine Tolga E. tüfekle havaya ateş ederek bekçiyi uzaklaştırdı.


Tolga E., fabrikaya girdikten sonra babası Hayri E.’yi cep telefonu ile görüntülü aradı ve tesisi yakacağını söyledi. Babası oğlunu bundan vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı.


Ancak Tolga E., fabrikayı benzin dökerek kundakladı. Babanın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kundaklanan fabrikada alevler kısa sürede büyüdü.


İtfaiye ekipleri yangına 18 araç ve 40 personel ile müdahale etti. Alevlere teslim olan fabrika tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yaklaşık 3 saat süren yangın, diğer fabrikalara sıçramadan söndürdü.

 

Fabrikada yaklaşık 3 milyon lira hasarın meydana geldiği belirtilirken, fabrika girişinde de bir av tüfeği ile fişek kovanı bulundu. Babasının fabrikasını kundakladığı öne sürülen Tolga E. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.







HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
ETİKETLER
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bakan Ömer Bolat’tan fon iddialarına yalanlama
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bakan Ömer Bolat’tan fon iddialarına yalanlama
Büyütülmüş görsel