Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bursa'da sahte içkiden can kaybı 3'e yükseldi

Bursa'da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan Necip Cece hayatını kaybetti.

YAŞAM 15.11.2022 10:26 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bursa'da sahte içkiden can kaybı 3'e yükseldi
Paylaş:
N

Bursa'da sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle yaşamını yitirenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Yıldırım'da önceki gece sahte Içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol Oktay (56), Necip Cece, Fuat İ. (49), Kamil C. İ. (51), Murat K. (56), Bülent D. (44), Ramazan Ç. (48), Fatih U., Suriyeli Basem M., Celal T., Erhan S., M.A. ve M.A. ambulanslarla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan 14 kişiden Şakir Çelik ve Erol Oktay, dün hayatını kaybetti. Necip Cece ise bugün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedavileri süren 11 kişinin hayati tehlikeleri sürüyor.

2 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zehirlenen kişilerin sahte içkiyi hastanede tedavi gören F. İ. ve ağabeyi Kamil C. İ. ile R. U.'dan aldıklarını tespit etti.

Metil alkolü ise O.Y. isimli şüphelinin İzmir’den Bursa’ya kargo ile gönderdiği belirlendi. Yapılan operasyonla R. U. Bursa’da, O.Y. ise İzmir’de gözaltına alındı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Belek Üniversitesi ile Kazakistan arasında eğitim köprüsü
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Belek Üniversitesi ile Kazakistan arasında eğitim köprüsü