Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Lüks sitede damat dehşeti!

Antalya’da koca, ayrılma aşamasında olduğu eşinin babasını ve büyük baldızını silahla öldürdü, 2 kişiyi de ağır yaraladı

YAŞAM 02.06.2017 16:01 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Lüks sitede damat dehşeti!
Paylaş:
N

Saat 14:00 sıralarında Konyaaltı'ndaki bir sitenin bahçesinde meydana gelen olayda Damat Tacit Öz (46), ailevi sorunlar yaşadığı eşi Dilem Öz ile ayrılma aşamasına geldi.

Genç kadın bir süre önce Hurma Mahallesi'nde yaşayan ailesinin yanına geldi.

Önümüzdeki Temmuz ayında boşanma davaları başlayacak olacak olan Tacit Öz, öğle saatlerinde eşi ve ailesinin yaşadığı eve geldi. İddiaya göre kayınpederi Mevlüt İçoğlu ve eşi Dilem Öz'den olumsuz yanıt alan Tacit Öz ailenin üzerine kurşun yağdırdı.


OTOMOBİLİYLE KAÇTI


Olayda kayınpeder maden mühendisi Mevlüt İçoğlu ve büyük baldız Bilen İçoğlu olay yerinde ölürken Tacit Öz'ün eşi Dilem Öz ve kayınvalidesi Aniye İçoğlu ağır yaralandı. Tacit Öz ise olay yerinden otmobiliyle kaçarak uzaklaştı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


Olay yerinde yapılan incelemenin ardından baba, kızın cansız bedenleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinden kaçan katil zanlısı Tacit Öz, olaydan kısa bir süre sonra eşinin tedavi gördüğü hastanede gözaltına alındı. Tacit Öz ve Dilem İçoğlu Öz çiftinin geçtiğimiz 3 Haziran'da dünya evine girdikleri öğrenildi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bakan Çiftçi'den, şehit polis için taziye
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bakan Çiftçi'den, şehit polis için taziye