Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Depremin yıktığı Hatay'ı bu kez de fırtına vurdu

Depremin vurduğu Hatay'da şiddetli fırtına ve yağış birçok çadıra zarar verdi.

YEREL HABER 30.03.2023 00:08 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Depremin yıktığı Hatay'ı bu kez de fırtına vurdu
Paylaş:
N

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en büyük yıkımı yaptığı Hatay'da, dün geceden itibaren aralıklarla devam eden sağanak yağış ve şiddetli fırtına etkili oldu. Ekipler çadır kentlerin su altında kalmaması için büyük çaba sarf ederken, vatandaşlar da zor anlar yaşadı.


BİRÇOK ÇADIR TAMAMEN YIKILDI
Antakya ve Defne ilçelerindeki bazı çadır kentlerdeki çadırlara rüzgar zarar verdi. Birçok çadır tamamen yıkılırken, vatandaşlar güvenli noktaya taşındı. Çadırların etrafında kum, kum torbası ve iple alınan tedbirlere rağmen şiddetli rüzgarda onlarca çadır yıkılırken, Mehmetçik ve görevliler diğer çadırların yıkılmaması için önlemler aldı.


GECE YARISI ETKİSİNİ YİTİRECEK
Görevliler vatandaşların eşyalarının ıslanmaması için palet dağıtımı da gerçekleştirdi. Fırtınanın gece yarısı etkisini kaybetmesi bekleniyor.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Astronotlar Antalya'da uzayın geleceğini konuştu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Astronotlar Antalya'da uzayın geleceğini konuştu