Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Diyarbakır'da korkunç kaza: 2 ölü, 13 yaralı

Diyarbakır-Mardin kara yolu Oğlaklı kavşağında kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

Yerel Haber İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Diyarbakır'da korkunç kaza: 2 ölü, 13 yaralı
Paylaş:
N

YENİ BİR GAZETE - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Diyarbakır-Mardin kara yolu Oğlaklı kavşağı mevkisinde akşam saatlerinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Sürücülerinin isimleri ve plakaları henüz öğrenilemeyen bir kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucunda ortalık savaş alanına dönerken, araçlarda bulunan 2 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi, 13 kişi ise yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Kaza haberinin verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalelerin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Soruşturma başlatıldı

Kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemleri alınarak trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Yetkililer kazayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını, olayla ilgili incelemelerin sürdüğünü bildirdi.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
İstanbul Küçükçekmece'de metrobüs yangını!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İstanbul Küçükçekmece'de metrobüs yangını!
Büyütülmüş görsel
WhatsApp
İhbar Hattı