Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Hamza Şayir yöresel oyuna eşlik etti

Gençlerle bir araya gelen Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, renkli görüntülere imza attı. Gençlerin talebini kıramayan Şayir, onlarla "Patik Dokuma" oyunu oynadı.

Yerel Haber 09.12.2022 00:03 Güncelleme: 08.10.2026 23:03 İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Hamza Şayir yöresel oyuna eşlik etti
Paylaş:
N

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir sosyal medya hesabı üzerinden gençlerle buluştuğu anları yayınladı. O anları yüzlerce kişi izledi.

PATİK DOKUMA OYUNUNA EŞLİK ETTİ

Yayınladığı videoda yöresel bir oyun olan "Patik Dokuma"ya eşlik eden Şayir, "Gümüşhane Sarışeyh Köy Derneği'nin gençleri ile buluşup, gençlerimize yönelik yaptığımız çalışmaları anlattık" dedi.

 

 

KAMERAYA YANSIDI

Başkan Şayir, açıklamalarının devamında "Sonra gençlerimiz bölgenin yöresel "Patik Dokuma" oyununa eşlik etmemi istediler. Bizde geri çevirmedik" ifadelerini kullandı. Öte yandan o anlar kameraya da yansıdı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Yenibir Gazete
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Özgür Özel'den Atilla Taş’a taziye ziyareti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Özgür Özel'den Atilla Taş’a taziye ziyareti
Büyütülmüş görsel