Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Resmi Gazete'de yayımlandı: Üç bakanlıkta yeni yapılanma

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle İçişleri, Enerji, Tabii Kaynaklar ile Sanayi ve Teknoloji bakanlıklarında yeni genel müdürlükler kuruldu.

Siyaset İsmail Polat Okuma Süresi: 1 dk
Resmi Gazete'de yayımlandı: Üç bakanlıkta yeni yapılanma
Paylaş:
N

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan 16 maddelik kararnameyle üç bakanlığın teşkilat yapısı düzenlendi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararname ile üç bakanlığın teşkilat yapısında önemli değişiklikler yapıldı. İçişleri Bakanlığı bünyesinde 112 Acil Çağrı ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü, iki bakanlıkta Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü kuruldu. Düzenlemeyle toplam 105 yeni kadro ihdas edildi, iki kadro iptal edildi.

Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nde değişiklik yapan düzenlemeyle İçişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının teşkilat yapıları yeniden düzenlendi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: TGRT Haber Bot
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
'Tuzak' reklamlara Bakanlık müdahalesi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'Tuzak' reklamlara Bakanlık müdahalesi
Büyütülmüş görsel
WhatsApp
İhbar Hattı